Kungen och drottningen på besök på Skissernas Museum, här i Internationella salen tillsammans med museichef Patrick Amsellem och Lunds Universitets rektor Torbjörn von Schantz Foto: Emma Krantz/Skissernas Museum
Väggmålning av Swoon från utställningen Haven på Skissernas Museum. Foto: Johan Persson
Internationella salen på Skissernas Museum efter renovering och nyinstallation av konsten. Foto: Johan Persson
Svenska Salen, i förgrunden modell av Bror Marklund och i bakgrunden museets nyinstallerade arkivskåp. Foto: Johan Persson
Foto: Peo Olsson
Interiör från Skissernas Museum nya entré och museisbutik. Foto: Johan Persson

Pressmeddelanden

Vinnare av Kasper Salin-priset, 28 nov 2017. Hämta pressmeddelande från Statens fastighetsverk.

Pressmeddelande, 29 nov 2017, Skissernas Night#4

Pressmeddelande Andy Goldsworthy: Drawing a Line

Skissernas Museum öppnar i ny skepnad, 26 jan 2017 ladda ner pressmeddelandet.

Pressbilder

Vi tillhandahåller högupplösta pressbilder. Av upphovsrättsliga skäl anges upphovsperson i anslutning till varje bild vid publicering. Nedan har ni olika pressbilder.

Program

Skissernas Night#4, 1 december 2017: Pressbilder för medverkande gäster och artister laddas ner här. Fotografer anges i filnamnet.

Tillfälliga utställningar

Andy Goldsworthy: Drawing a Line högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

On the Thresholds of Knowledge högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

Swoon: Haven högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

Museet

Ladda ner högupplösta bilder på museet här, där hittar ni även bildtexter och copyright.

Museichef

Ladda ner högupplösta bilder här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

Grand Opening helgen

Skissernas Museum i media

Här kan ni läsa vad som skrivs om Skissernas Museum i media.