Pressmeddelanden

Pressmeddelande, 23 maj 2018, Siri Aurdal/Eline Mugaas

Pressmeddelande, 22 mar 2018, The Weather War – Bigert & Bergström

Vinnare av Lunds stadsbyggnadspris, 20 dec 2017, Lund kommuns pressmeddelande

Vinnare av Kasper Salin-priset, 28 nov 2017, Statens fastighetsverks pressmeddelande

Pressmeddelande, 29 nov 2017, Skissernas Night#4

Pressmeddelande, 31 aug 2017, Andy Goldsworthy: Drawing a Line

Pressmeddelande, 26 jan 2017, Skissernas Museum öppnar i ny skepnad

Pressbilder

Vi tillhandahåller högupplösta pressbilder. Av upphovsrättsliga skäl anges upphovsperson i anslutning till varje bild vid publicering.

Tillfälliga utställningar

Siri Aurdal/Eline Mugaas högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

The Weather War – Bigert & bergström högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

Andy Goldsworthy: Drawing a Line högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

On the Thresholds of Knowledge högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

Swoon: Haven högupplösta bilder laddas ner här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

Museet

Ladda ner högupplösta bilder på museet här, där hittar ni även bildtexter och copyright.

Museichef

Ladda ner högupplösta bilder här, där hittar ni även ett dokument med bildtexter och copyright.

Skissernas Museum i media

Här kan ni läsa vad som skrivs om Skissernas Museum i media.