Workshop med Anna Lidberg och Elin Magnusson. Foto: konstnärerna

Workshop med Anna Lidberg och Elin Magnusson: Lönnfack och hemliga världar

Konstnärerna Anna Lidberg och Elin Magnusson intar museets skulpturpark och skapar en konstinstallation i form av en önskebrunn för Bästa Biennalen!

Workshopen utgår från verket i parken och inleds med ett samtal om det konstiga, det magiska, det svårgreppbara och det hemliga. I museets skapande verkstad får varje deltagare en bok som du uppmanas att förvandla! Inuti boken blir det ett hemligt fack, ett utrymme för en värld kan utformas som du vill. Vad skulle boken om ditt magiska liv heta? Vilket äventyr vill du ge dig ut på?

Ingen föranmälan. För alla, från ca 7 år och uppåt.

Konstnärerna kommer under veckan att hålla workshops även på Stenkrossen, Lunds konsthall och Lunds Stadsbibliotek. Ta del av hela programmet här: www.bastabiennalen.se