Thursday Sessions: upptäck det performativa laboratoriet!

Varje torsdag under namnet Thursday Sessions bjuder museet in till olika programpunkter, guidade visningar på svenska och engelska och har kvällsöppet till kl 21.00.

Upplev ett performativt laboratorium tillsammans med Scenkonstgruppen Kollaborativet.

Mitt i museet har Kollaborativet byggt ett 14m långt rum där du som besökare kan gå in och delta i en visuell, taktil och kroppslig upptäcktsresa samt leka med svenskt teckenspråk i magiska rum. Utöver den sinnliga upplevelsen vill Kollaborativet väcka nyfikenhet inför teckenspråk och funderingar över språk och kommunikation i allmänhet: Vad är språk? Hur syns språk? Kan vi kommunicera med varandra utan ord?

”Det som rör oss – ett performativt laboratorium i teckenspråkets universum” är under kvällen öppet för drop-in-besök och Kollaborativet är på plats för samtal.

Kvällen vänder sig till både teckenspråkiga och talande besökare!