Thursday Sessions del 2: Historielabbet - Gör om! Gör rätt! Ett konsthistoriskt quiz!

Oavsett om du tycker att du kan något om konst eller inte – våga testa dina kunskaper om samtidskonst, konsthistoria och populärkultur ur ett icke-normativt perspektiv. Ta med dina vänner, skapa ett lag eller delta helt solo i Historielabbets konsthistoriska quiz.

Quizet börjar i utställningssalarna på Skissernas Museum där vi i en rundvandring berättar exklusiv kuriosa om några utvalda verk och ställer associativa frågor kring det som visas. Quizet avrundas i museets sal med spegeltak med sittplatser och bar.

Historielabbet – Gör om! Gör rätt! är ett fortbildningsprojekt för en mer inkluderande konsthistorieskrivning – läs mer på deras Facebook-sida.