Thursday Sessions: The Baghdad Sessions med Mazguf Trio + visning på arabiska

Varje torsdag har museet kvällsöppet till kl.21.00 och presenterar olika program och guidade visningar som ingår i entrébiljetten. Denna torsdagskväll fylls museet med toner från Mellanöstern av Mazguf Trio samt guidad visning på arabiska.

The Baghdad Sessions är en konsertserie med framför allt musik från Mellanöstern, där gamla och nya svenskar med en kärlek till musiken möts och spelar tillsammans. The Baghdad Sessions presenterar en blandad repertoar, med arabiska klassiker, Alis egna vackra kompositioner, och säkert ett och annat inslag av svensk folkmusik!

Under denna intima konsert på museet presenteras en trio bestående av Ali Sabah på oud, Pär Moberg på saxofon och Emma Lundbeck på kontrabas.

17.00 – 17.30 visning på engelska
18.00 – 18.30 visning på arabiska