Plaza Vieja, 2005. Pop-Up Book. Digital print on paper. Mixed media. Estudio Carlos Garaicoa. Photo Credits: Irelio Alonso

Specialvisning med Patrick Amsellem: …en gränslös verklighet som evighetens trädgårdar…

Följ med museichef Patrick Amsellem på en specialvisning av Carlos Garaicoas utställning …en gränslös verklighet som evighetens trädgårdar….

Staden är utgångspunkten för Carlos Garaicoas konstnärskap. Sedan tidigt 1990-tal har han utforskat hur staden och dess arkitektur både speglar och påverkar samhället. I hans samtidigt poetiska och politiska verk möts verklighet och fiktion med människan och medborgaren i centrum.

19:00 Samling foajén

Programmet är en del av Framtidsveckan vid Lunds universitet. Under veckan håller även Skissernas Museum visningar på temat Konst och samhällsomvandlingar, se datum och tider. Se hela programmet för Framtidsveckan.

Studerande och unga under 25 år fri entré. I övrigt ordinarie entré till museet. Se pris och rabatter.