Thursday Sessions: Museibutikens tio bästa + DJ Wirsell

Skissernas Museums butik har valt ut sina 10 favoritprodukter med 10% rabatt på dessa. DJ Carl Johan Wirsell står för musiken och baren i restaurang På Skissernas är öppen. Kanske hittar du den bästa examenspresenten, kanske hittar du något till dig själv!

Museibutiken erbjuder ett noga utvalt sortiment av böcker, vykort och designföremål för alla åldrar. Urvalet speglar museets inriktning på den konstnärliga kreativa processen och offentlig konst. Här finns böcker från gallerier, museer och förlag från hela världen såväl som Skissernas Museums egna publikationer och profilprodukter.

Carl Johan Wirsell är konstnär och dj från Malmö. Under kvällen kommer han spela sina bästa vinylskivor. Vi bjuds på ett urval där disco möter house möter jazz möter konstmusik möter ambient.

Fri entré till evenemanget. När du handlar i butiken stödjer du museets verksamhet. Följ butiken på Instagram: skissernasshop.

Vill du besöka museets samlingar och utställningen The Weather War av Bigert och Bergström, så är hela museet kvällsöppet till kl 21.00 med visningar kl 17 och kl 18.

Visningar:
15.00 Temavisning med studentguide (olika språk, se kalendarium)
17.00 Guidad visning av museet på engelska
18.00 Guidad visning av museet på svenska