Fotograf Timmi Karlsson

Performancekroki: Connected 3.0 - Dana Lötberg och Hugo Josefine Surin

Välkommen till en alternativ form av kroki för alla tecknare – erfarna som oerfarna! Ett annorlunda möte mellan performance och traditionell kroki i museets skulpturpark. En upplevelse där du som deltagare blir en viktig del av helheten.

Connected 3.0 framförs av Dana Lötberg och Hugo Josefine Surin. Performanceverket är ett fängslande möte mellan konstnären och dess marionettdocka, snärjd i sina trådar. Hugo Josefine Surin är en konstnär som arbetar brett, tecknar grafiska berättelser och skapar mångfacetterade installationer och performances. Verken är ofta fantasifulla och intima. Dana Lötberg tillhör sedan fem år tillbaka scenkonstkollektivet Kollaborativet som aktör och ljusdesigner och har de senaste åren arbetat med ett teckenspråksprojekt med sinnlig, interaktiv scenkonst.

Fri entré. Teckningsmaterial finns att låna. Inga förkunskaper krävs. Begränsat antal pallar för utlån. Först till kvarn!

Kommande Performancekroki:
18 juli, Dana Lötberg och Lisbeth Hagerman: All The Small Details
8 augusti, Carmen Csilla Medina: Aerial Silks performance

Performance Kroki arrangeras i samarbete med Sommarlund.