Fotograf Timmi Karlsson

Performancekroki: All The Small Details - Dana Lötberg och Lisbeth Hagerman​

Välkommen till en alternativ form av kroki för alla tecknare – erfarna som oerfarna! Ett annorlunda möte mellan performance och traditionell kroki i museets skulpturpark. En upplevelse där du som deltagare blir en viktig del av helheten.

Dana Lötberg tillhör sedan fem år tillbaka scenkonstkollektivet Kollaborativet som aktör och ljusdesigner och har de senaste åren arbetat med ett teckenspråksprojekt med sinnlig, interaktiv scenkonst. Lisbeth Hagerman är utbildad inom dans och koreografi på Balettakademin och Danshögskolan i Stockholm. Hon har arbetat på institutioner inom tvärkonstnärliga projekt och med barn och unga inom både dans och teater. 18 Juli framför de performanceverket All The Small Details - en hyllning till de små detaljerna i livet som får oss att stanna upp och bli extra närvarande.

Fri entré. Teckningsmaterial finns att låna. Inga förkunskaper krävs. Begränsat antal pallar för utlån. Först till kvarn!

Kommande Performancekroki:
8 augusti, Carmen Csilla Medina: Aerial Silks performance

Performance Kroki arrangeras i samarbete med Sommarlund.