Mono Festival: Dancing on my own

Dancing on my own är en videoinstallation av Sara Lindström som hyllar enkelheten och komplexiteten i att dansa. En och en har personer bjudits in att dansa till sin favoritlåt framför kamera. Resultatet blir en film med individuella porträtt där varje dansande kropp har sin egen berättelse.  

För mer information om Dancing on my own

Mono Festival of One-to-One Performance är Sveriges enda festival tillägnad One-to-One performance. Mono grundades i Lund 2016 och produceras vartannat år med ett urval av performance av lokala, nationella och internationella artister som arbetar med individuella upplevelser. Mono strävar efter att tillhandahålla en unik plattform i Skandinavien som gör det möjligt för en bredare publik att uppleva mångsensorisk och affektiv konst som är tillgänglig för alla nyfikna! 

Mellan 18-20 oktober 2019 anordnas den tredje upplagan av Mono festival på Stenkrossen, Lunds konsthall och Skissernas Museum.
För mer info se: monofestival.se/programme 

Mono Festival of One-to-One Performance produceras av konstnär Tim Bishop och konsthistoriker och curator Paula Ludusan Gibe.


Studerande och unga under 25 år fri entré. I övrigt ordinarie entré till museet. Se pris och rabatter

Kommande evenemang