Kulturnatt: Den försvunna trädgårdsfesten – En berättelse om Isaac Grünewald och sagodjuren

Dags för årets Kulturnatt! Och som vanligt bjuder Skissernas Museum på ett fullspäckat program med fri entré.

Kvällen går helt i Isaac Grünewalds tecken. Kom och fira boksläpp av museets barnbok Den försvunna trädgårdsfesten - En berättelse om Isaac Grünewald och sagodjuren som är författad och illustrerad av Cecilia Heikkilä. Lyssna på författarsamtal med Cecilia och se hennes skisser till boken i en minutställning.

Över museets väggar projiceras animationer med Isaacs sagodjur. Det blir även ett samtal mellan Isaacs barn och barnbarn Björn och Bernhard Grünewald där de berättar om när Björn hittade 700 skisser och målningar under Isaacs ateljégolv.
Dessutom: Skapande verkstad och jazz med Karolina Almgren Trio.

17.00–19.00: Skapande verkstad
17.30: Visning (på svenska)
18.00: Samtal mellan Bernhard och Björn Grünewald
18.30: Karolina Almgren Trio