INSTÄLLT! Express yourself – verkstad för vuxna: Bildberättande

För allas säkerhet och för att begränsa riskerna för smittspridning ställer vi in vår program- och visningsverksamhet tillsvidare.

Express yourself är vår kreativa verkstad för unga och vuxna. Under fyra torsdagar under våren kan du utforska din konstnärliga ådra med oss utifrån olika teman. Inga förkunskaper krävs och du jobbar helt utifrån din egen nivå.

Kvällens tema: Bildberättande
I museets tillfälliga utställning med Jockum Nordström befolkar märkliga figurer, djur, växter och föremål platser där minnen, drömmar och verklighet möts på lika villkor bortom tid och rum. Vi inspireras av Jockum Nordströms bildberättande med urklippta figurer i serier. Kom och skapa! Rita, klipp och klistra ihop din berättelse utan ord.

Efter verkstaden är du varmt välkommen att följa med en av våra guider på Konstberättelser, en temavisning på samma tema.

Torsdag 6 februari – verkstad och visning: Konsten i staden
Torsdag 5 mars – verkstad och visning: Konst och samhällsomvandlingar
Torsdag 16 april – verkstad och visning: Bildberättande
Torsdag 14 maj – verkstad och visning: Kollage

Studerande och unga under 25 år: Fri entré. I övrigt ordinarie entré till museet. Se pris och rabatter.