Brown Bag Lunches: Martine Castoriano

Samtalsserien där vi varannan tisdag bjuder in gäster med olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer. För 65 kr serveras du en god vegetarisk (lakto-ovo) lunch samtidigt som du tar del av ett inspirerande samtal. 

Martine Castoriano har i olika yrken alltid varit en berättande person. Hon är utbildad fotograf och filmare och har arbetat som kulturreporter på SVT Malmö i flera år. Idag illustrerar hon barnböcker, till exempel Erik Magntorns fantastiska En ballongfärd genom tiden: Skandinavien, Rom, Grekland och Egypten. Martine Castorianos bildvärld är färgglad och inspirerad av drömska bilder där material, vardag och forna tider tjänar som inspiration. Hennes grund i det konstvetenskapliga fältet, med utbildning vid Lunds Universitet, går att se i projektens konstpedagogiska dimension. Hennes medverkan i böcker som Liv och död i antikens Rom och På Malmös fasader: det groteska och det sköna stärker ytterligare bilden av en person som kan och vill berätta komplicerade berättelser!

Samtalet varar i ca 30 min och leds av Paola Pellettieri. Insläpp 12.00, start 12.15, kom i god tid, begränsat antal platser.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)

Kommande evenemang

Visar 0 resultat