Foto: Caroline Södergren

Brown Bag Lunches med Titti Qvarnström

Välkommen till årets första Brown Bag Lunches – samtalsserien där vi varannan tisdag bjuder in gäster med olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer. För 65 kr serveras du en god vegetarisk (lakto-ovo) lunch samtidigt som du tar del av ett inspirerande samtal.

Veckans gäst är Titti Qvarnström - den första kvinnan i Skandinavien att leda en restaurang till den åtråvärda Michelinstjärnan. Hennes restaurang Bloom in the Park blev utsedd till Årets Krog av Restaurangvärlden 2015, hon har tävlat i tv-programmen Köksmästarna och Kockarnas Kamp och är senast aktuell som kreativ ledare för mötesplatsen Folk MAT & Möten i Malmö. Hur förhåller sig Titti till den kreativa processen i rollen som kock och vart hämtar hon inspiration?

Samtalet varar i ca 30 min och leds av Paola Pellettieri. Insläpp 12.00, start 12.15, kom i god tid, begränsat antal platser.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Kommande Brown Bag Lunches:
5/2 Prästen, bildkonstnären och satirtecknaren Kent Wisti
19/2 Gäst presenteras inom kort
5/3 Ståuppkomikern Petrina Solange
2/4 Musikern och kompositören Brita Björs
16/4 Innovationsforskaren och curatorn Samuel West
7/5 Kreativitetsforskaren Eva Hoff, docent vid Lunds Universitet

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)