Brown Bag Lunches med Samuel West

Samtalsserien där vi varannan tisdag bjuder in gäster med olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer. För 65 kr serveras du en god vegetarisk (lakto-ovo) lunch samtidigt som du tar del av ett inspirerande samtal.

VECKANS GÄST ÄR: Samuel West - psykolog, doktor i organisationspsykologi och curator. Samuel West är skaparen av den internationella dundersuccén Museum of Failure där lyfter han fram världens främsta fiaskon, och vad man kan lära av dem. Utställningen har efter premiären i Helsingborg även visats i Los Angeles och Shanghai.

Utöver Museum of Failure har Samuel West även skapat utställningen Disgusting Food Museum som vill utmana våra fördomar och idéer om bra och dålig mat.

Välkomna till ett samtal om vikten av misslyckanden och varför de är helt nödvändiga.

- Samtalet är på svenska och varar i ca 30 min och leds av Paola Pellettieri

- Biljettförsäljning startar 11.00, insläpp 12.00, samtal 12.15
- Evenemanget kostar 65kr och då ingår den smarriga vegetariska lunchen från restaurang På Skissernas (rabatter eller årskort gäller ej för detta arrangemang)

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Kommande Brown Bag Lunches:
7/5 Kreativitetsforskaren Eva Hoff, docent vid Lunds Universitet

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)