Brown Bag Lunches: Stina Wirsén

Stina Wirsén är en av våra mest välkända illustratörer och barnboksförfattare. Hennes arbete sträcker sig från illustrationer i dagspress och böcker, till frimärken, offentlig konst och kakelmålningar.

Bland barnböckerna finns serien om De Brokiga och Vem-böckerna som med värme och humor tar upp vanliga men svåra frågor tar upp som vem är sjuk, död, ensam, sover inte och vem stör? Böckerna har filmatiserats och visas regelbundet på SVT och biografer. De har också dramatiserats flertalet gånger, senast på Månteatern.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

NYHET: Nu kan du förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré. Begränsat antal platser.

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
 · Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
 · Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches).

Varmt välkommen!
Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Entré: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset.