Självporträtt, Roxy Farhat.

Brown Bag Lunches: Roxy Farhat

Samtalsserien där vi varannan vecka bjuder in gäster med helt olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer. För 65 kr serveras du en god vegetarisk lunch paketerad i en klassisk Brown Bag samtidigt som du tar del av ett inspirerande samtal – så simpelt är det.

VECKANS GÄST: Roxy Farhat – feministisk video- och performancekonstnär vars arbeten blandar politik, kitsch och populärkultur med humor och dödsallvar.

Roxy Farhats verk har ofta en självbiografisk grund och leker både med lågbudgetestetik och cinematiska referenser. Samarbeten är en stor del av hennes konstnärliga verksamhet, t.ex. i form av näringslivsprojektet Minimal Kompetens och LA-baserade gruppen United Colors of Bitchaton. Vid sidan av konsten är hon även verksam som musikvideoregissör och har gjort prisbelönta videos med artister som The Knife, Zhala och Gnucci. Roxy är känd för sin starka feministiska framtoning och sina tydliga åsikter. Hon talar ofta om systerskap och hyllar gärna kvinnor och kvinnors liv,  www.roxyfarhat.com.

Samtalet varar i ca 30 min och leds av Paola Pellettieri. Insläpp kl 12:00, start kl 12:15, kom i god tid, begränsat antal platser. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)