Brown Bag Lunches: Åsa Maria Bengtssson

Åsa Maria Bengtsson är känd för ett stort antal utställningar på gallerier, museer och konsthallar i Sverige under de mer än 30 år hon varit verksam som konstnär. Parallellt med dessa har hon samarbetat med andra konstnärer i projektform och kurerat videofestivaler och grupputställningar. Arbetat med film och ljuskonst, som scenograf och illustratör, och som en av initiativtagarna till galleri- och ateljéverksamhet i hemstaden Malmö. Det senaste decenniet har de offentliga verken blivit fler och alltmer uppmärksammade, publikt och konstnärligt. Ett av dem är WAY TO GO, där kända Malmöartister tycks ha  klivit ur sina skor på Davidhallsbron i Malmö.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

NYHET: Nu kan du förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré.

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
 · Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
 · Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches).

Varmt välkommen!
Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Entré: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset.