INSTÄLLT! Brown Bag Lunches: Kajsa Giertz

För allas säkerhet och för att begränsa riskerna för smittspridning ställer vi in vår program- och visningsverksamhet tillsvidare.

Kajsa Giertz är en prisbelönt regissör och koreograf. Hon har bland annat regisserat på Dramaten, Kungliga Operan och Cirkus Cirkör och tidigare varit chef för Parkteatern vid Stockholms stadsteater och Västmanlands teater i Västerås. Som teaterchef på Helsingsborgs stadsteater fyller hon repertoaren på med nyskrivna pjäser och odödliga klassiker.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi varannan vecka fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

NYHET: Nu kan du förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré.

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
 · Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
 · Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches).

Varmt välkommen!
Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Entré: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset.