INSTÄLLT! Brown bag Lunches: Jockum Nordström

För allas säkerhet och för att begränsa riskerna för smittspridning ställer vi in vår program- och visningsverksamhet tillsvidare.

I april öppnar vårens och sommarens stora utställning Utan lykta (2.4–16.8) av konstnären Jockum Nordström. Detta blir ett första tillfälle att få en inblick i hans kreativa process. Nordström är en av Sveriges internationellt mest uppmärksammade konstnärer. Han är bosatt och verksam i Stockholm och på Gotland. Han har haft utställningar på gallerier och institutioner i stora delar av världen och hans verk finns i betydande museisamlingar i såväl Sverige som övriga Europa och USA.

Jockum Nordström arbetar gränsöverskridande med teckningar, målningar, kollage, skulpturer, bilderböcker samt även animationer, skivomslag och musik. I hans verk återfinns referenser till folkkonst, ”outsider art” och arkitektur. Här kan du läsa mer om den kommande utställningenUtan lykta. Vernissage 2 april!

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

NYHET: Nu kan du förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré.

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
 · Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
 · Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches).

Varmt välkommen!
Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Entré: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset.