Brown Bag Lunches: Ikram Abdulkadir

Den Malmöbaserade fotografen och poeten Ikram Abdulkadir är aktuell med utställningen Vi möts i paradiset (24/1 - 23/2 2020) på Skånes konstförening. Hennes porträtt av hon människor hon har i sin närmiljö, inte sällan sin syster och familj, finns att se på Instagramkontot: ikramianism.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

NYHET: Nu kan du förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré.

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
 · Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
 · Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches).

Varmt välkommen!
Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Entré: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset.