Brown Bag Lunches: Författaren Lina Wolff

Det har regnat litteraturpris över Lina Wolff och hennes böcker har rosats av en enad kritikerkår sedan hon debuterade 2009 med novellsamlingen Många människor dör som du. Romanen Bret Easton Ellis och de andra hundarna (2012) fick bl. a. Tidningen Vi:s litteraturpris och rönte framgångar i engelsk översättning. Brittiska The Guardian skrev att den var "ett coolt, smart och kraftfullt tillskott till den moderna, feministiska litteraturens kanon". Hennes tredje bok, De polyglotta älskarna (2016) belönades med Svenska Dagbladets litteraturpris och Augustpriset för bästa skönlitterära bok. Hösten 2019 släpptes romanen Köttets tid, en roman om människans behov av andlighet – dock med fötterna långt nere i en ytterst oandlig verklighets gyttja.
Författaren bor i Hörby och har tidigare varit bosatt i Italien och Spanien där hon jobbat som tolk och handelsagent.

Brown Bag Lunches är Skissernas Museums samtalsserie där vi varannan vecka fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

NYHET: Nu kan du förköpa din plats till säsongens Brown Bag Lunches i museets entré.

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
 · Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
 · Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.)

Varmt välkommen!

Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Brown Bag Lunches finns som podcast och läggs upp tisdagen efter samtalet där poddar finns. Sök efter "Skissernas Museum".