Brown Bag Lunches: Elisabeth Linton, prisbelönt chefregissör på Malmö Opera

Elisabeth Linton har regisserat opera, musikaler och pjäser i Norden och övriga Europa. Ursprungligen från Göteborg, utbildade hon sig på Statens Teaterskole i Köpenhamn.

Efter sin examen har Elisabeth Linton också verkat som dramaturg, bland andra för Kasper Holten på Covent Garden i London. Hon regisserade SVT Dramas operasatsning "Hotel Opera". Elisabeth Linton engageras regelbundet som gästlärare och föredragshållare, bland annat på Operahögskolan i Stockholm. Hon har har rosats, nominerats och vunnit flera internationella priser för sina uppsättningar. Sommaren 2010 regisserade hon danska nationalscenens Den Kongelige Teaters stora utomhusevenemang, De tre musketörerna. I uppsättningen ingick 40 hästar 200 personer på scen, och stunts. Den spektakulära produktionen sågs av 70 000 människor.  

Brown Bag Lunches, vår samtalsserie där vi varannan vecka fördjupar oss i den kreativa processen tillsammans med gäster med olika yrkesbakgrund. Du bjuds på en vegetarisk lunch i en klassisk brown bag och en inspirerande stund av tankeväckande samtal. Kort och gott!

· Samtalet är på svenska, är cirka 30 minuter långt och leds av Paola Pellettieri.
· Biljettförsäljningen öppnar klockan 11:00. Inget förköp, först till kvarn.
· Insläpp: 12:00. Samtalet startar: 12:15.
· Pris: 65 kronor. Vegetarisk lunch från restaurang På Skissernas är inkluderad i priset. (Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.)

Varmt välkommen!

Inga rabatter eller årskort gäller för detta arrangemang.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)

Kommande evenemang

Visar 0 resultat