Tatueringar av Jake Haynes aka Pokeeeeeeeoh. Foto: Jake Haynes

Brown Bag Lunches: Tatueraren Jake Haynes aka Pokeeeeeeeoh

Samtalsserien där vi varannan vecka bjuder in gäster med helt olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer. För 65 kr serveras du en god vegetarisk lunch samtidigt som du tar del av ett inspirerande samtal – så simpelt är det.

Veckans gäst: Tatueraren Jake Haynes (samtalet hålls på engeska)
Tatueraren Jake Haynes kommer från Kanada men bor och verkar i Malmö. Haynes arbetar med en teknik som kallas hand poke som helt enkelt är tatuering med en nål för hand istället för med en maskin. Hans tatueringar är minimala och grafiska, mestadels bestående av enkla svarta linjer med begränsad användning av skuggor. Motiven innehåller ofta någon form av social kommentar, sarkasm eller humor.
 
Jake Haynes började tatuera på sig själv för tre år sedan och har ett Instagram-konto under namnet Pokeeeeeeeoh med över 250 000 följare. Idag arbetar han på sin nyöppnade studio Something Tattoo i Malmö.

Samtalet varar i ca 30 min och leds av Paola Pellettieri. Insläpp kl 12:00, start kl 12:15, kom i god tid, begränsat antal platser. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)

Kommande evenemang

Visar 0 resultat