Brown Bag Lunches: Andreas Grube

Samtalsserien där vi varannan vecka bjuder in gäster med helt olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer. För 65 kr serveras du en god vegetarisk lunch paketerad i en klassisk Brown Bag samtidigt som du tar del av ett inspirerande samtal – så simpelt är det.

VECKANS GÄST ÄR: Andreas Grube den musikaliska motorn bakom humorgruppen Grotesco som alldeles nyligen gjort succé med serien Grotescos sju mästerverk i SVT. Andreas är musiker, låtskrivare och producent och har skrivit musiken till alla tre säsongerna av serien, samt komponerat och varit kapellmästare för showen ”Grotesco på Scala – en nära dödenrevy”. Genom åren har Andreas även gjort ett antal liveshower tillsammans med komikern Henrik Dorsin.

Genom sin karriär har Andreas gjort scoremusik till långfilm, turnerat och spelat in skivor, både med andra artister och med egna band och projekt. Just nu är han aktuell som låtskrivare och producent för svenska nykomlingen Natali Felicia vars album släpps i USA och England i mars. Samtidigt skriver han också musik till en liveföreställning med youtubestjärnan och programledaren Keyyo.

Samtalet varar i ca 30 min och leds av Paola Pellettieri. Insläpp kl 12:00, start kl 12:15, kom i god tid, begränsat antal platser. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med Brown Bag Lunches.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)