​Brown Bag Lunches: Magnus Thierfelder

Dags för Brown Bag Lunches (#7) – samtalsserien där vi varannan vecka bjuder in gäster med helt olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer! Du serveras en god lunchmacka paketerad i en klassisk Brown Bag samtidigt som du lyssnar på ett inspirerande samtal – så simpelt är det.

Malmöbaserade konstnären Magnus Thierfelder arbetar med både offentliga verk och installationer. Thierfelder har haft en rad utställningar bland annat på Forever & Today i New York, Moderna Museet i Stockholm och har precis öppnat en utställning på konsthallen Museum Villa rot i Sydtyskland. Thierfelder som utbildade sig på konstskolan i Kristianstad och Malmö konsthögskola (2001) hämtar sina motiv och sin inspiration ur vardagen. Föremålen som han arbetar med är i sig är ofta väldigt anspråkslösa, på gränsen till osynliga. Men sättet de presenteras på, gör att fokus flyttas för betraktaren och objekten blir en slags metafor för mänskliga relationer.

www.magnusthierfelder.com 

Samtalet varar i ca 30 min och leds alltid av vår Host Paola Pellettieri. Insläpp 
kl 12:00, start kl 12:15, kom i god tid, begränsat antal platser!

Evenemanget kostar 65kr och då ingår den smarriga vegetariska mackan från restaurangen På Skissernas, samt bubbelvatten.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kostanpassade beställningar i samband med lunchen på Brown Bag Lunches.

Följ oss gärna på Facebook där vi lägger upp ett facebookevenemang inför varje Brown Bag Lunches.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)

Kommande evenemang

Visar 1 resultat