Sigrid Combüchen

​Brown Bag Lunches: Sigrid Combüchen

Dags för Brown Bag Lunches (#3) – samtalsserien där vi var annan vecka bjuder in gäster med helt olika yrkesbakgrunder och pratar om kreativa processer. Du serveras en god lunchmacka paketerad i en klassisk Brown Bag samtidigt som du lyssnar på ett inspirerande samtal – så simpelt är det.

VECKANS GÄST: SIGRID COMBÜCHEN – flerfaldigt prisbelönad författare och litteraturkritiker. Combüchen debuterade redan som artonåring och har under årens lopp givit ut ett dussintal böcker och hennes nya bok släpps i år. Hon har belönats med ett flertal priser och utmärkelser, och för några år sedan tilldelades hon Augustpriset för romanen Spill. Utöver hennes författande och journalistiskt arbete undervisar Combüchen i skrivande på författarskolan i Lund.

- Samtalet varar i ca 30 min och leds alltid av vår Host Paola Pellettieri. Insläpp kl 12:00, start kl 12:15, kom i god tid, begränsat antal platser!

- Evenemanget kostar 65kr och då ingår den smarriga vegetariska mackan från restaurangen På Skissernas, samt bubbelvatten. 

Följ oss gärna på Facebook där vi lägger upp ett facebookevenemang inför varje Brown Bag Lunches.

Pris:65:-(Årskort gäller ej för detta evenemang)

Kommande evenemang

Visar 0 resultat