Foto: Emma Krantz/Skissernas Museum

Förutom att möta konsten kan du på Skissernas Museum ta del av konserter, filmvisningar, performance, workshops, visningar och mycket mer. 

Varje torsdag är det kvällsöppet på museet till kl 21.00. Kom direkt från jobbet, skolan eller ledigheten, ta med dina vänner, ät och drick något gott och fördjupa dig i konsten under dessa händelserika kvällar. Vi har även kvällsöppet under Skissernas Night som är en av fyra evenemangsfyllda lördagskvällar under året – med fri entré och banbrytande gäster. Tillsammans gör vi kvällarna till något speciellt.

För den som vill inspireras av vår samtalsserie med temat kreativa processer och samtidigt äta en god lunch äger Brown Bag Lunch rum varannan tisdag.

Museet har även en Skapande verkstad med aktiviteter för alla åldrar, men inriktar sig lite extra på workshops för barn, unga och familjer. Vill du upptäcka, lära dig något nytt och djupdyka i museets samlingar och tillfälliga utställningar erbjuder vi visningar för alla flera dagar i veckan.
 
Programmet för alla aktiviteter på Skissernas Museum hittar du i kalendern här på webben. Utvalda evenemang finns även på Facebook.