Foto: Emma Krantz/Skissernas Museum

Mat & dryck

Välkommen till Restaurang På Skissernas

Här väntar ett ambitiöst och samtidigt jordnära skandinaviskt kök som med hjälp av fantastiska råvaror skapar stora smaksensationer. Restaurangens fokus ligger på bonden runt hörnet, smaker från vårt avlånga land och kärleken till hantverket. Menyn hittar ni i Restaurang På Skissernas hemsida

Under en kväll På Skissernas kommer du att kunna njuta av väl sammansatta menyer i en lugn miljö. Smakerna på tallriken ackompanjeras av restaurangens sommeliers välavvägda dryckesmatchningar. En kväll På Skissernas är också en utmärkt representationsupplevelse som visar dina gäster vad skandinavisk och svensk matlagning går för. Middagarna kommer att bestämmas i förväg vid bokning. En del bord är naturligtvis alltid avsatta för drop-in. 

Under dagtid antar På Skissernas en delvis annan skepnad. Med mathjärtat på samma ställe kommer restaurangen att servera riktigt bra luncher, vällagad ärlig skandinavisk mat i säsong. Efter ett besök på museet går det även att titta in på en fika och kanske något gott sött bakat med omsorg av restaurangens konditor.

Verksamheten kommer att drivas av Fredrik Lundegård och Marcus Nyberg som även driver restaurangen Mat & Destillat i Lund.

För bokningsförfrågningar i restaurangen vänligen kontakta restaurangen direkt.

Telefon: +46 (0)46 222 68 68

E-post: bord@paskissernas.se

Hemsida och onlinebokning: www.paskissernas.se